Üzletünkről

1997 óta működő virágszalonunkban kompozíciók folyamatosan magas minőségű alapanyagokból készülnek. Szezonális változatosság mellett a nemzetközi trendeknek megfelelően dolgozunk. Üzletünk exkluzív. Szalonunk célja: hogy a hazánkban már meglévő magas szintű virágkötészet a mindennapi életünk szerves részévé váljon.


Szalonvezetőnk Katona Anna, mester virágkötő, a magyar virágkötészeti szakmai élet aktív résztvevője, virágkötészeti versenyek zsűritagja, különböző kiállítások szereplője. Szakmai eseményeket gyakran népszerűsít különbféle médiában.


Üzletünkben különböző történelmi koroknak megfelelő (klasszikus), pl: Barokk, Empire, Biedermeier kompozíció rendelhető. Az utóbbi években szintén közkedveltek a minimal designban készült alkotások. Többször kaptunk  megrendelést különféle programok színpadi díszítésére.


Az üzlet szezononként megújul, amivel szintén egyfajta inspirációt kívánunk nyújtani a vásárlóknak.


A  különböző érzések és hangulatok kifejezésére a virág a legjobb eszköz. A virág, a virágkompozíció pszichikai hatással van az emberekre. Megeshet, hogy egy tárgyaló asztalra helyezett virágkötészeti alkotás plusz figyelmességet jelent és pozitívan befolyásolhatja az üzletmenetet. A családi otthon melegét, a lakás hangulatát élővé teszi. Néha egy szál rózsa vagy egy csokor egy életre meghatározó lehet az ember lelkében, és ezt semmi mással nem lehet pótolni.


Számunkra a munka érték, és a vevők korrekt kiszolgálása alapvető szempont. A megbízhatóság, kiszámíthatóság a leglényegesebb a vevők felé. Éppen ezért feladatunknak tekintjük, hogy az általunk készített virágkompozíciók a kívánt hatást érjék el.


Látogasson el üzletünkbe, mely 2012 decemberében az MVVSZE elbírálása alapján 5 csillagos minősítést szerzett.


Várjuk szeretettel!


Annart